Participanții la protestul din Arad vor fi identificați și sancționați
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Participanții la protestul din Arad vor fi identificați și sancționați /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Participanții la protestul din Arad vor fi identificați și sancționați / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Nu au existat incidente între forțele de ordine și participanții la protestul de azi noapte din Arad, însă se vor lua măsuri împotriva celor din urmă: pentru încălcarea restricțiilor de circulație, pentru nepurtarea măștii de protecție – cei care nu au purtat-o – și pentru participarea la miting – care a fost neautorizat.

Cel mai probabil, unii dintre cei care au participat în Arad la protestul de azi noapte se vor trezi cu amenzile în poștă. Și asta deoarece autoritățile, în baza filmărilor pe care le dețin, îi vor identifica și trage la răspundere pe cei care au fost prezenți la protest, inclusiv pe cei care au l-au organizat.

Interpelați pe subiect, reprezentanții Jandarmeriei Arad au declarat: „Se efectuează verificări pentru identificarea celor care au participat la manifestația din noaptea de duminică spre luni, urmând a se lua măsurile legale împotriva acestora pentru încălcarea prevederilor legale”.

Aproximativ 500 de persoane au participat la protestul spontan din noaptea de 28 spre 29 martie, ce a avut loc în fața Primăriei Arad. Polițiștii arădeni au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.240 de lei, la protestul de azi noapte, informează Aradon.

VEZI ȘI  -  Jandarmeria Sibiu: Organizatorii și participanții vor fi amendați în perioada următoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel