Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 03 dec 2020 / 22:11
Parlamentare 2020. Problema care nu trebuie trecută cu vederea. Bogdan Chirieac: Au scăpat din mână
Analistul politic Bogdan Chirieac ridică o problemă majoră ce nu trebuie trecută cu vederea înainte de alegerile parlamentare. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a explicat în direct la România TV problema pe care autoritățile ”au scăpat-o din mână”. 

”Alegerile vin ca un fel de molimă de data aceasta. În niciun caz nu puteai să organizezi, în conformitate cu Constituția țării, alegeri într-un asemenea moment. Ele nu mai sunt sub nicio formă libere. Nu ai putut să îți faci campanie cum se cuvine. Alegătorii nu au avut posibilitatea să-și cunoască mai bine candidații, așa cum se cuvine. În mod evident, a fost o discriminare cu privire la bugetele care au existat pentru diverse partide, deci din toate punctele de vedere cred că avem cele mai puțin libere alegeri din 1990 și până în prezent, dar totuși se vor desfășura. Problema este alta: în România, crima pe stradă și securitatea cetățeanului au scăpat din mână. Lucrul acesta s-a întâmplat pentru că ani de zile, în timpul războiului româno-român, structurile erau folosite și la lupta împotriva corupției, într-o mică măsură, dar mai ales pentru răfuieli politice, poliție politică ș.a.m.d, și toate structurile care trebuiau să asigure securitatea cetățeanului nu au mai fost puse la treabă. Urmarea o vedeți, îți dă în cap pe stradă, în casă, aveți această delicvență fără precedent în România, țara e împărțită între clanuri, cu taxe de protecție, etc. Lucrurile acestea toate se petrec într-o țară în care acolo sus, din nefericire, se privește numai în zare așa... Guvernul meu, Parlamentul meu, totul al meu, iar jos la poporul muncitor. Aceasta este situația. Nu că poporul muncitor nu ar avea nicio vină, pentru că poporul muncitor a votat și iată ce a votat”, a declarat Bogdan Chirieac.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro