Paris Hilton,  mamă pentru prima oară. Ce anunț a făcut vedeta
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
You are already loved beyond words, (Ești deja iubit dincolo de cuvinte), mesajul vedetei de pe Facebook
You are already loved beyond words, (Ești deja iubit dincolo de cuvinte), mesajul vedetei de pe Facebook
Paris Hilton a devenit mamă pentru prima oară, potrivit unui anunțde pe  Insider.

Paris Hilton, alături de soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții unui băiețel. „Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, unde a publicat și o fotografie în care  apare doar mâna unui bebeluș. 

Paris Hilton, în vârstă de 41 de ani nu a fost însărcinată, ea apelând la ajutorul unei mame-surogat, fără a oferi informații despre aceasta.

„A fost mereu visul meu să devin o mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de entuziasmați să ne întemeiem familia împreună și inimile noastre explodează cu dragoste pentru băiețelul nostru”, a declarat Hilton pentru revista People.

Vedeta și Reum, un om de afaceri din Chicago, s-au căsătorit în noiembrie 2021 după o relație de doi ani de zile. Nunta a avut loc pe 11 noiembrie 2021,  petrecerea durând  trei zile și trei nopți. 

Potrivit revistei Forbes, averea personală a lui Paris Hilton  la sfârșitul anului trecut era estimată la circa  300 de milioane de dolari.

Vezi și: Paris Hilton și-a lansat propria păpușă  https://www.dcnews.ro/paris-hilton-si-a-lansat-propria-papusa_898084.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel