Paris Hilton, la Festivalul IntenCity din Craiova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor. Craiova găzduiește în perioada 26-28 august Festivalul IntenCity.  

Paris Hillton s-a apucat de curând de muzică şi e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk”, a transmis Lia Olguța Vasilescu.

Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ, nume de succes din muzica latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche.

Moștenitoarea Imperiului Hilton s-a apucat de ceva timp de muzică și mixează, ca DJ în cluburi sau la diferite evenimente. Conform unor informații,  Paris Hilton percepe onorarii de până la un milion de dolari pe noapte, pentru a mixa la un eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel