Parfumează casa și elimină toate mirosurile neplăcute: 3 frunze ale acestei plante sunt suficiente
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Parfumează casa și elimină toate mirosurile neplăcute. Sursa foto: freepik.com
Parfumează casa și elimină toate mirosurile neplăcute. Sursa foto: freepik.com
De secole, frunzele de dafin au fost recunoscute pentru proprietățile lor medicinale. Și în zilele noastre, în afară de contribuția lor culinară, frunzele de dafin sunt folosite în tratamentele naturiste. 

În acest articol, vei descoperi o altă virtute, mai puțin cunoscută a acestei plante. Frunzele de dafin îți pot parfuma casa.

Mirosurile neplăcute pot fi prezente în casă din mai multe motive. Din fericire, nu va trebui să apelezi la odorizante pe bază de chimicale. Pentru a elimina mirosurile urâte, ai nevoie de 3 foi de dafin.

 

De ce miroase urât casa?

Dacă nu curăți coșurile și containerele de gunoi, în mod regulat, acestea pot degaja un miros urât.

Și animalele de companie pot lăsa în urmă mirosuri neplăcute.

Dacă ai probleme cu umiditatea sau scurgerile de apă, acestea duc la apariția mucegaiului și a ciupercilor, care emană un miros neplăcut.

Curăță cuptorul fără efort. Cu acest truc și grăsimea arsă dispare repede și ușor

Dacă, în frigider sau în cămară ai alimente alterate și putrezite, acestea pot emite un miros urât

Dacă fumezi în interiorul casei, țigara lasă un miros în țesături, lemn și pereți.

Unele produse chimice de uz casnic pot emana un miros puternic și neplăcut atunci când sunt utilizate.

 

Cum să-ți parfumezi casa cu 3 foi de dafin?

Una dintre cele mai simple și rapide modalități de a răspândi un miros plăcut în casă, fără a folosi substanțe chimice, este să arzi niște frunze de dafin.

Pentru a face acest lucru, pune, pur și simplu, 3 frunze de dafin într-un recipient de lut și apoi arde-le. Fumul se va răspândi în toată casa și o va parfuma. Trebuie remarcat faptul că nu trebuie arse mai mult de 3 frunze de dafin simultan.

Frunzele de dafin au și alte beneficii

În timp ce frunzele de dafin ard și răspândesc un miros plăcut prin casă, acesta te poate liniști. În plus, poate atrage abundență și pozitivitate. Într-adevăr, dafinul este cunoscut și pentru beneficiile sale spirituale. Iată cum să beneficiezi de ele.

Cumpără cel mai ieftin săpun solid și folosește-l astfel: trucuri pe care nu toată lumea le știe

Ceai din frunze de dafin pentru relaxare și reducerea stresului. Dacă este obișnuit să folosești frunze de dafin pentru prepararea mai multor feluri de mâncare, este posibil să le folosești și ca infuzie pentru a savura un ceai cu aromă subtil picantă.

Într-adevăr, această infuzie are o putere tonifiantă și de eliminare a stresului de care te poți bucura zilnic. Așadar, dacă suferi de anxietate și ai mintea îngrijorată, nu ezita să-l consumi o dată sau de două ori pe zi.

Ritualuri cu frunze de dafin

Dacă ești obișnuit să faci anumite ritualuri lunare, frunzele de dafin vă pot fi de mare folos. Într-adevăr, ele atrag energiile bune, în special pe cele legate de abundență. Folosindu-le pentru a sărbători luna nouă, ele te pot ajuta să-ți îndeplinești dorințele.

Pentru a le folosi în acest scop, scrie dorința pe o frunză de dafin și dă-i foc. De asemenea, poți păstra o frunză de dafin în portofel.

Remediul natural pentru albirea hainelor în mașina de spălat nu mai este un secret

Poți folosi frunze de dafin pentru a alunga negativitatea. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să arzi câteva frunze pentru a-ți purifica casa sau pur și simplu să bei un ceai din foi de dafin pentru a te simți mai bine.

Curăță casa cu sare și frunze de dafin

Dacă vrei sa practici ritualuri pentru a atrage noroc, bani sau dragoste, poți folosi, pe lângă frunzele de dafin, sare. Acest condiment poate fi folosit și pentru a efectua o curățare energetică.

De ce unele gospodine spală hainele cu șampon? Nu te vei putea descurca fără acest truc

Distribuie boluri umplute cu sare de mare în fiecare încăpere a casei, pentru a le purifica. În același timp, poți face o baie cu foi de dafin și sare. Frunzele de dafin și sarea vor lucra în armonie pentru a ați purifica și înviora corpul și mintea.

Reține că, pe lângă beneficiile și mirosul pentru care este recunoscută această plantă, contribuția sa spirituală depinde în principal de starea de spirit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel