Parcagiii din centrul Capitalei, amendați. Poliția anunță 36 de amenzi
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 14 apr, 13:32
WhatsApp
Foto: Facebook / Poliția Locală București
Persoanele care percepeau taxe de parcare ilegale în București, în vizorul Poliției Locale. 

Zeci de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei au fost sancţionate de către agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

”Activităţile poliţiştilor locali au la bază un plan de măsuri dispus, la începutul lunii martie, de conducerea D.G.P.L.C.M.B. în vederea descurajării şi combaterii fenomenului cerşetoriei şi vizează, mai ales, zona centrală a Capitalei. Aici, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, sub pretextul asigurării unui loc de parcare şi a garantării siguranţei autovehiculului, pretind ilegal bani de la conducătorii auto”, se arată într-un comunicat de presă. 

36 de sancțiuni 

Până în prezent, au fost identificate şi sancţionate contravenţional 36 de persoane, valoarea amenzilor fiind de peste 3.500 de lei.

Acţiunile de control ale Poliţiei Locale Bucureşti au caracter permanent şi vizează descurajarea celor care apelează, în mod repetat, la mila trecătorilor şi a conducătorilor auto, fenomen ce afectează imaginea Capitalei şi creează disconfort cetăţenilor.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro