Paradox cu judecătoarea care nu știa că Sebi a murit. Motivul pentru care a făcut „gogonate“ în sala de judecată / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook / Antena 3 CNN
Foto: Facebook / Antena 3 CNN
Val Vâlcu și Alfred Bulai au discutat despre judecătoarea Ancuța Popoviciu, cea care a judecat cazul acidentului mortal produs de Vlad Pascu la 2 Mai.

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au discutat, în cadrul emisiunii Nod în Papură, la DC News, despre judecătoarea Ancuța Popoviciu, cea care a întrebat în sala de judecată unde este Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul din vara anului 2023 de la 2 Mai.

„Șoferul ăsta care a fost drogat (n.r. Vlad Pascu) înțeleg faptul că ar putea să scape.“, a apus Alfred Bulai.

„Cu judecătoarea aia a fost o scenă ... nu pot să cred că judecătoarea din Mangalia nu știa ce se întâmplase - ea întreba dacă e victima în sală. E ceva de groază. Mă gândeam la Švejk, din romanul lui Jaroslav Hašek, în care un judecător îl condamnă pe unul la moarte că a primit o felicitare. Eu cred că aia vrea să scape, vrea să fie recuzată. A făcut gogonate ca să iasă din dosar.

Tot în zona aia a Constanței a mai fost unul care chemase un copil de 4 ani ca martor, până la urmă l-au scos din dosar “, a zis Val Vâlcu.

„A încerca să-i găsești scuze - nu a citit dosarul, are prea multe dosare, a intrat în ședință și s-a uitat prima dată la caz, dar totuși, vorbim de cazul Pascu de la 2 Mai. Nu era o ceartă între doi vecini sau un conflict în bloc. Deschizi televizorul, nu trebuie să citești, doar auzi ce vorbește crainicul la TV“, a zis Val Vâlcu.

„Din păcate în această țară nu există criteriu de control. Justiția trebuie să răspundă în fața cetățenilor. Nu există o justiție deasupra cetățenilor“, a mai zis Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel