PAPA FRANCISC, mesaj cutremurător la început de an 2017
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mesajul Papei Francisc  de început de an 2017 a fost întrerupt în fața a cincizeci de mii de credincioși strânși în Piața Sfântul Petru. Nu cineva l-a întrerupt pe suveranul pontif, ci un eveniment tragic din prima zi a anului, atacul sângeros dintr-un club din Istanbul, în urma căruia 39 de persoane au murit și 69 au fost rănite. 

”Din păcate, violența a lovit chiar și în noaptea aceasta a urărilor de bine și a speranței. Îndurerat, îmi exprima solidaritatea cu poporul turc. Mă rog pentru numeroasele victime, pentru cei răniți și pentru întreaga națiune aflată în doliu”, a spus Papa Francisc.

”Îl rog pe Dumnezeu să îi ajute pe toți oamenii cu bune intenții să aibă curajul să își suflece mânecile și să înfrunte această plagă a terorismului și această pată de sânge care acoperă lumea aducând umbra fricii și sentimentul deznădejdii”, a continuat suveranul pontif.

"Anul va fi bun în măsura în care fiecare dintre noi, cu ajutorul lui Dumnezeu, caută să facă bine în fiecare zi", a mai spus Papa Francisc. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel