Pantalonii din latex şi pantofii cu animal print, la coş! Au sărit din trend. Iată ce să nu mai cumperi, nici măcar la reducere!
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Vezi ce nu mai e la modă astăzi! Foto: Freepik
Vezi ce nu mai e la modă astăzi! Foto: Freepik
Pufoaicele cu croi care urmează linia corpului, botinele cu şiret şi helăncile nu mai sunt la modă! Cel puţin, aşa spun experţii lumii în fashion.

O stilistă renumită a vorbit despre anti-tendințele și hainele care nu se mai potrivesc nimănui, mai ales în lunile de tranziţie din 2022 înspre 2023. Câteva dintre ele au fost făcute cunoscute de redactorii Fă singur! Reducerile sunt perfecte pentru a ne completa garderoba, spun experţii, dar uneori pot fi destul de periculoase, deoarece riscăm să cumpărăm lucruri care nu mai sunt la modă. Pentru a evita achizițiile inutile, puneți-vă câteva întrebări importante: care sunt cele ​​3-4 articole vestimentare de bază care se combină cu această haină? Voi putea crea mai multe ținute? Articolul pe care îl cumpăr se potrivește cu adevărat stilului meu de viață? Va mai fi actual pentru cel puțin două sezoane?

Iată mai jos câteva din articolele vestimentare care nu mai au ce căuta în garderoba unei femei care se respectă şi îşi doreşte să fie în pas cu moda, nu să pară că a venit cu Maşina Timpului de undeva de prin... 2012:

Pantaloni din latex

Nu cumpărați îmbrăcăminte din latex, care a fost la modă în sezoanele trecute. Cea mai bună soluție ar fi să cumpărați produse din piele ecologică mată sau din piele naturală, care nu se vor demoda curând.

Costume de tricot

Hanoracele și pantalonii de jogging și-au câștigat ferm locul în garderobă. Dar trebuie să fim atente când alegem acest tip de îmbrăcăminte deoarece nu se potrivește tuturor. Pentru femeile care au un stil de viață activ și care pun confortul pe primul loc, sunt potrivite costumele din alte materiale și stiluri interesante precum un costum de cașmir cu hanorac și pantaloni palazzo.

Botine cu șireturi

Multor femei le plac aceste modele deoarece sunt călduroase și comode. Dar, din păcate, sunt potrivite doar pentru o plimbare în parc. La moment există o varietate mare de încălțăminte comodă și potrivită pentru look-urile de zi cu zi.

Geacă de puf cu cusături

Atunci când cumpărați o astfel de haină este important să luați în considerare câteva detalii. În primul rând, lungimea. Modelele mai scurte sunt practice, dacă mergeți cu mașina. Dacă sunteți pieton, vă va fi rece. Optați pentru lungimea mai jos de genunchi sau la jumătatea gambei. În al doilea rând liniile orizontale sunt destul de pretențioase. De aceea gecile cu o croială dreaptă și cu cusături mai rare arată mult mai modern. Alte detalii care vor da lucrurilor un aspect complet demodat: fermoar strălucitor și șnur.

Pantofi cu animal print

Deși s-ar părea că aceste modele de pantofi sunt o investiție bună, nu este chiar așa deoarece se demodează foarte repede. Este mai bine să optați pentru modele clasice în culorile anului.

Helănci și pulovere mulate

Alegeți modele din material de înaltă calitate, fără detalii inutile: embleme, inscripții sau cusături și acordați atenție croielii. Optați pentru modele mai lejere pentru a putea crea mai multe ținute.

În 2023 vor fi încă la modă, ca şi în 2022, culorile. Dacă în alți ani era "pe tendinţe" să porți culori neutre, iată că anul acesta culorile care atrag atenția precum verde smarald, roz, albastru, galben, precum și culorile neon sunt în centrul atenției caselor de modă. Texturile, de altfel, sunt foarte importante în alegerea garderobei de anul acesta. Astfel, ies la suprafață hainele cu țesături ferme, mate sau cu broderie fină, fără prea multe fermoare şi canafi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel