Panică la bord: Avion deviat de urgență după ce un șoarece a fost găsit în mâncarea unui pasager
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Un avion care zbura pe ruta Oslo-Malaga a efectuat o aterizare de urgență la Copenhaga, după ce un șoarece a fost descoperit în mâncarea unui pasager. Incidentul s-a petrecut în spațiul aerian al Germaniei, determinând echipajul să devieze zborul din motive de siguranță. După o întârziere de două ore și jumătate, pasagerii au ajuns în Spania. Reprezentanții companiei SAS au confirmat că aceasta este procedura standard în cazul descoperirii unui dăunător la bord.

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare neprogramată la Copenhaga după ce la bordul său a fost găsit un şoarece. Televiziunea publică norvegiană (NRK) a stat de vorbă cu un pasager al acelui zbor operat de compania scandinavă SAS, care şi-a împărtăşit iniţial experienţa prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

El a spus că şoarecele a sărit din mâncarea primită în avion de vecina lui de scaun, atunci când aceasta a deschis ambalajul.

Avionul zbura pe ruta Oslo (Norvegia) - Malaga (Spania), însă prezenţa acelui şoarece la bordul aeronavei i-a forţat pe piloţi să aterizeze în capitala daneză.

Potrivit NRK, avionul se afla în spaţiul aerian al Germaniei în momentul în care şoarecele a fost depistat.

La scurt timp după aceea, pasagerii au fost informaţi prin interfon că exista un risc de siguranţă şi că avionul urma să facă un ocol şi să aterizeze la Copenhaga.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene SAS a declarat pentru cotidianul norvegian Faedrelandsvennen că aceasta este procedura standard atunci când un dăunător este descoperit la bordul unei aeronave .

Pasagerii au ajuns în cele din urmă la destinaţia lor din sudul Spaniei după o întârziere de două ore şi jumătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel