Panică într-un avion. Un bărbat a murit subit, pasagerii plângeau
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Panică într-un avion. Un bărbat a murit subit, pasagerii plângeau / Foto: Pixabay, de JUNO KWON
Panică într-un avion. Un bărbat a murit subit, pasagerii plângeau / Foto: Pixabay, de JUNO KWON
Panică la bordul unui avion. Un pasager a murit subit în timpul zborului

Un bărbat a murit la bordul unui avion, sub privire disperate ale celorlalți pasageri. Tragicul incident a avut loc la bordul unui avion care decolase din Antalya, Turcia și urma să aterizeze în orașul Glasgow, Scoția. Membrii echipajului avionului au încercat să-l resusciteze pe bărbat timp de 40 de minute, însă fără succes, scrie Daily Star.

Bărbatul s-a plâns cu puțin timp înainte că nu se simte bine, dar s-a acționat de urgență abia când oamenii au observat că pasagerul "nu se trezea". În încercarea disperată de a-l salva pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, un membru al echipajului a efectuat manevere de resuscitare cardio-respiratorie, timp de 40 de minute, dar totul a fost în zadar, în cele din urmă pasagerul a murit.

Conform Daily Record, însoțitorii de zbor au declarat o "urgență în aer" în jurul orei 18:40 și se crede că bărbatul călătorea singur.

Pasagerii, îngroziți de tragicul eveniment

"Mai aveam aproximativ 40 de minute până la aterizare, iar în următorul minut, tot personalul de cabină a început să alerge spre scaunele din spatele meu", a spus un pasager aflat în avion la momentul tragediei.

"Un bărbat fusese tras pe culoar și încercau să îi facă respirație gură la gură. Pilotul a venit să ne informeze că va trebui să facem o aterizare de urgență din cauza unui incident medical la bord și a trebuit să aterizăm cu toate luminile cabinei aprinse - a fost destul de înfricoșător, pentru că știi că este destul de periculos", spun alți martori.

"În timp ce se întâmpla asta, ei erau încă acolo jos încercând să-l resusciteze pe bărbat. Oamenii plângeau și erau cu adevărat zguduiți de asta, a fost foarte trist", a spus un alt pasager aflat la bordul aeronavei.

În cele din urmă bărbatul a murit

Paramedicii au urcat în avion pentru a-l prelua pe bărbatul în vârstă de 44 de ani atunci când a avionul a aterizat. Jet2 a confirmat incidentul, menționând că „gândurile lor sunt alături de familia și prietenii clientului în aceste momente foarte dificile".

"Am fost anunțați în jurul orei 19.20 marți, 7 martie, despre faptul că un bărbat de 44 de ani s-a simțit rău la bordul unui zbor care a sosit la Aeroportul Glasgow. Bărbatul a fost declarat mort la scurt timp după aceea", a spus un purtător de cuvânt al poliției din Scoția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel