Panică într-un avion pe ruta Londra - București din cauza unei persoane turbulente. A intervenit Poliția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Markus Winkler)
Sursă foto: Pexels (Markus Winkler)
Poliţiştii au fost chemaţi, sâmbătă după-amiază, pe Aeroportul ”Henri Coandă” Otopeni. 

Echipajul unei aeronave care face ruta WizzAir Londra-Bucureşti a semnalat faptul că la bord se află o persoană turbulentă. Prin urmare, a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a se calma spiritele.

Din datele publicate pe site-ul aeroportului reiese că avionul WizzAir care avea cursa Londra-Bucureşti a aterizat la ora 15.17.

Citește și alte știri în care pasagerii au făcut scandal. Într-un alt avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă un bărbat s-a simțit un adevărat zmeu... 

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a făcut scandal într-un avion care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă. Bărbatul a refuzat să se legitimeze și s-a luat la bătaie cu polițiștii.

Până la urmă, bărbatul a fost încătușat și sancționat, anunță cei de la sindicatul Europol. Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile la aeroportul din Otopeni. Vezi mai multe aici!

Citește și - O femeie a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față - Video

O femie în vârstă a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față. Femeia de aproximativ 70 de ani a devenit agresivă și l-a lovit pe angajat în timpul zborului din Manchester spre Rhodes, scrie Daily Mail. Se pare că aceasta a fost vizibil deranjată de faptul că însoțitorul de zbor i-a luat gin tonic-ul. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel