Panică în Belgia. Premierul de Croo și-a pierdut cunoștința, după ce a căzut de pe bicicletă 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Premierul belgian, Alexander De Croo
Premierul belgian, Alexander De Croo
A fost panică în Belgia. Premierul și-a pierdut cunoștința după o căzătură de pe bicicletă. 

Premierul belgian Alexander De Croo şi-a pierdut pentru scurt timp cunoştinţa după ce a căzut de pe bicicletă, dar testele efectuate la spital nu au arătat efecte de durată, a relatat duminică agenţia naţională de presă Belga, citată de Reuters.

Incidentul a avut loc când De Croo, în vârstă de 47 de ani, se plimba cu bicicleta împreună cu fiul său, sâmbătă după-amiază, în apropierea casei sale din regiunea Flandra, potrivit Belga, care citează biroul premierului.

De Croo şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente şi a fost dus la spital pentru verificări, a relatat Belga.

Accidentul nu ar trebui să afecteze programul premierului pentru săptămâna viitoare, a precizat Belga, conform Agerpres. 

De Croo, premier în Belgia de trei ani

Alexander De Croo a devenit premier al Belgiei pe 1 octombrie 2020. El a preluat funcția de la Sophie Wilmès, care a fost premier interimar înaintea sa.

Alexander De Croo este membru al partidului Open Vld (Partidul Liberal și Democrat Flamand) din Belgia. Partidul Open Vld este considerat un partid liberal de centru-dreapta. 

În calitate de ministru al Afacerilor Externe al Belgiei între 2012 și 2014, De Croo a pus accent pe cooperarea internațională, ajutorul pentru dezvoltare și promovarea valorilor democratice în relațiile externe ale țării.

Alexander De Croo a fost implicat în elaborarea politicii economice și fiscale a Belgiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel