Panică în avion, după o amenințare teroristă. Pasagerii au primit un mesaj în care erau anunțați că este o bombă la bord
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay, de Gerhard
Foto: Pixabay, de Gerhard
Pasagerii unui avion au primit un mesaj în care erau anunțați că este o bombă la bord.

A fost mare panică într-un avion care trebuia să decoleze de pe aeroportul Stansted din Londra. Pasagerilor li s-a trimis un mesaj prin AirDrop în care erau anunțați că o bombă se află la bord, scrie Mirror.co.uk.

Se pare că cei care aveau dispozitive Apple au fi primit un mesaj care spunea "Am o bombă", în timp ce avionul se pregătea să plece spre Amsterdam, miercuri seară. Poliția a luat apoi cu asalt aeronava Airbus A319 și singura pistă a aeroportului a fost închisă, iar mai multe zboruri au fost întârziate.

Trei persoane au fost arestate sub suspiciunea că ar fi cei care au trimis amenințarea cu bombă. Poliția din Essex a spus că aeronava a fost mutată într-o zonă securizată în timp ce se desfășurau investigații și nu a fost găsită nicio bombă la bordul acesteia. Martorii au spus că un bărbat a fost pus la podea de către ofițeri și încătușat, în timp ce alți doi - despre care se crede că erau împreună cu el - au fost de asemenea reținuți.

O sursă a declarat pentru The Sun: "A existat isterie la bord. Oamenii au intrat în panică, de înțeles. Era ca ceva dintr-un blockbuster de la Hollywood. Un incident cu o amenințare teroristă de acest tip, cu un mesaj sinistru trimis către mai mulți pe AirDrop, nu se știe să fi avut loc înainte".

Cea mai mare problemă în avion. Corespondent Fox News: Este pur și simplu iritant

Dacă vă aflați într-un avion care are scaune ce se pot înclina, tentația ar putea fi să vă lăsați pe spate imediat și să vă relaxați în timp ce ascultați cel mai recent episod din podcastul preferat sau niște muzică. Cu toate acestea, nu este întotdeauna „politicos” și unii dintre pasagerii din spate s-ar putea simți jigniți. Deci, dacă vă întrebați ce înseamnă cu adevărat înclinarea scaunelor într-un avion, atunci un călător cu experiență are răspunsul. 

Matt Finn, un corespondent al Fox News, călătorește frecvent cu avionul datorită slujbei sale și, prin urmare, cunoaște bine ce trebuie și nu trebuie să faci în călătorii. Rețeaua sa de televiziune a făcut recent un sondaj pentru a dezvălui care este problema numărul unu pe care o au oamenii care zboară cu avionul și, fără a fi surprinzător, numărul unu era scaunul din față înclinat.

Ca parte a acestui program, Matt a fost întrebat dacă crede că este un gest acceptabil de făcut și a spus că nu are atât nicio problemă cu cei care fac asta, dar are propria sa regulă personală pentru a-și înclina propriul scaun. El a explicat că va înclina scaunul doar atunci când încearcă să tragă un pui de somn foarte necesar - în caz contrar, își va menține scaunul într-o poziție verticală pentru a evita orice problemă.

„Politica mea personală este că îmi înclin scaunul doar atunci când dorm, de fapt. Dacă citesc sau dacă sunt treaz, încerc să nu îl înclin pentru că nu prea am nevoie”, a spus Finn.

Matt crede că există multe lucruri mai rele pe care oamenii le pot face într-un avion decât să-și încline scaunul în mod inutil - inclusiv cum ar fi să ia alimente cu mirosuri puternice în avion.

El a adăugat la lista de probleme ale celor care călătoresc frecvent: „Cea mai mare supărare pentru animalele mele de companie este mâncarea care are miros puternic. Pur și simplu nu poți scăpa de acest miros, mai ales dacă cineva e chiar lângă tine. Indiferent ce este, dacă este McDonald's sau o masă servită în avion, este pur și simplu iritant când ești pe un zbor". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel