Panică. Copilot tras afară din avion în timpul zborului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Panică uriașă într-un avion al companiei Sichuan Airlines. Copilotul a fost tras afară, în timpul zborului, după explozia unei ferestre.

Panică la bordul unui avion al companiei chineze Sichuan Airlines, după ce un copilot a fost la un pas de a-și pierde viața. Aflat la 10.000 de metri altitudine, echipajul a sesizat o vuitură în carlingă, urmată de explozia ferestrei din partea dreaptă. Presiunea și temperatura au scăzut brusc, iar copilotul, aflat pe partea ferestrei, a fost tras afară pe jumătate. Copilotul, care purta centură de siguranță, a fost tras înapoi în avion, dar s-a ales cu o încheietură luxată și câteva zgârieturi.

Liu Chuanjin, un adevărat erou

Căpitanul aeronavei, Liu Chuanjin, a reușit o aterizare în siguranță, după ce tot ce aparatura din carlingă funcționa defectuos. "Nu a fost nici un semn de avertizare. Dintr-o dată parbrizul a crăpat și a făcut un bang puternic. Următorul lucru pe care îl știu este că, copilotul meu a fost aspirat la jumătatea ferestrei. Totul din cabinp plutea în aer. Majoritatea echipamentului a funcționat defectuos ... și nu am putut auzi radioul. Avionul tremura atât de tare încât nu puteam să citesc manometrele", a declarat  Liu Chuanjin, conform The Guardian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel