Data actualizării:
Data publicării:

Pandele, pus față în față cu imaginile cu Firea și Godei, spune că nu știa cine e personajul / Chirieac, remarcă importantă: Pot să cred un lucru! / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Lui Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, i s-au prezentat imagini în care soția sa, Gabriela Firea, este fotografiată în apropierea lui Ștefan Godei, cel care gestiona azilele groazei.

Marți seară, la România TV, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a fost din nou invitat, după ce anterior mai fusese la același post TV în cursul zilei. Edilului i s-au prezentat mai multe imagini în care Gabriela Firea, soția acestuia, a fost imortalizată în apropierea lui Ștefan Godei, cel care gestiona azilele groazei. În imagini, Ștefan Godei o filmează pe Gabriela Firea de la 2-3 metri sau apare fotografiat în spatele acesteia.

În ciuda tuturor acestor evidențe, Florentin Pandele a susținut, marți seară, că atât el, cât nici Gabriela Firea, nu-l cunosc pe Ștefan Godei.

CITEȘTE ȘI      -      Topul celor mai bune glume de pe Internet despre Gabriela Firea și posibilele legături cu Ștefan Godei / Costel Pătrășcanu, caricatură virală / foto

Iată o parte din imaginile prezentate la România TV. Mai jos - precizările primarului Pandele și remarca lui Bogdan Chirieac.

„Nu e, domn’le lângă soția mea! A trecut Gabi pe acolo! Unde e lângă soția mea?“, a întrebat, nervos, Florentin Pandele.

„Și ăla ce făcea? Dădea onoruri la președinte, ce făcea?“, a adăugat Victor Ciutacu.

„Haideți domn’le, lăsați-mă în pace. Nu vedeți că ăla era lângă mașină? A trecut primarul general pe acolo“, a spus primarul din Voluntari.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit.

„Totul a pornit de la ce faceți dumneavoastră în acest moment. La întrebarea simplă: Domnul Godei era de acolo? Ați spus: Nu, e unul din ăia 2800 (n.r. angajați). Nu, era un colaborator al dumneavoastră ... “, moment în care Florentin Pandele l-a întrerupt pe Bogdan Chirieac.

„Lăsați-mă și pe mine să spun două vorbe, că pe dumneavoastră nu v-a deranjat nimeni! Puteați să spuneți că nu știați că se ocupă de lucrurile astea. Pot să cred! Pot să cred că dumneavoastră și doamna Firea nu sunteți de acord cu torturarea vârstnicilor. Chiar cred! În momentul în care dumneavoastră spuneți că ăsta nu era un oarecare, închideați scandalul. Dumneavoastră l-ați potențat!“, a spus Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI       -      În ciuda sfaturilor de la nașul Becali, Pandele face turul televiziunilor. Atac la Vasile Bănescu și citări din Biblie, în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel