Data actualizării:
Data publicării:

Pandele, întrebat de ce a mințit Firea că nu-l cunoaște pe Godei: Mi s-a mai zis să mă opresc pentru că-i fac rău Gabrielei. Îmi pierd cumpătul

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Florentin Pandele a intrat, în direct, la România TV, supărat că „presa îi toacă familia”.

El a vorbit, din nou, despre Ștefan Godei, patronul azilelor groazei.

„Acest șofer a fost angajat la Primăria Capitalei, apoi a fost angajat la cabinetul Gabrielei Firea, dar nu ca șofer al ei”, a zis Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

Apoi, Florentin Pandele a acuzat presa că-i toacă familia: „Nu mai vorbește nimeni de război, doar de noi se discută!”

„M-am rugat de ea să nu mai candideze pentru că vor scoate câte în lună și în stele”, a mai zis primarul.

„Primăria Voluntari are peste 2800 de angajați. Primăria Capitalei are peste 40.000 de angajați. A avut loc de muncă șofer acest Godei!”, a adăugat Florentin Pandele.

În discuție a intervenit jurnalista Laura Duță și a zis că Ștefan Godei a dus-o pe Gabriela Firea la spital: „Soția dumneavoastră a mințit public că nu-l cunoștea pe Godei! Ce mai putem spune?!”

Florentin Pandele a încercat să facă apel la coarda sensibilă a publicului și a zis: „Nu a fost șoferul Gabrielei Firea. Gabriela Firea, acum vreo cinci ani, a suferit o operație foarte gravă. I s-au tăiat câțiva centimetri din colon. O fi dus-o la spital! Nu este apropiatul soției mele. Oricine a greșit să meargă 100 de ani la pușcărie. Pentru mine, Raiul începe de la picioarele mamei mele. Pe tatăl meu, care a murit la 77 de ani, paralizat l-am îngrijit ca pe un ou. Nu a fost șoferul soției mele. Iar la nunți și botezuri... o fi fost și acest creștin”.

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, era nelipsit de la petrecerile la care era invitată și Gabriela Firea.

Acest creștin tortura bătrânii! Este un bărbat care dădea bani la prostituate și pe droguri și o ducea pe soția dumneavoastră la spital”, i-a zis Laura Duță.

Apoi, jurnalistul Ioan Korpoș, realizatorul emisiunii, a primit un mesaj de la Gabriela Firea, în timp ce Florentin Pandele era în direct la România TV. Ziaristul a citit ce i-a scris Gabriela Firea.

„Gabriela Firea mi-a scris acum că Godei a fost șoferul consilierei sale. Nu a fost șoferul meu. Eu am zis că nu știam că avea cămine, că acolo sunt nereguli”, a zis jurnalistul Ioan Korpoș.

„Gabriela Firea nu știe că am intrat în direct la România TV. Haideți să vă spun ceva. Doamna Alice Drăghici, avocat, mi-a zis, acum câțiva ani, să mă opresc, că-i fac rău Gabrielei. Dar când știu că este nevinovată, îmi pierd cumpătul”, a conchis Florentin Pandele.

VEZI ȘI: Chirieac decodează mesajul lui Ciolacu după plecarea Gabrielei Firea: Și lor le cere demisia! - https://www.dcnews.ro/chirieac-decodeaza-mesajul-lui-ciolacu-dupa-demisia-gabrielei-firea-si-lor-le-cere-demisia_922780.html

VEZI ȘI: Gabriela Firea, mătura și omul care i-a schimbat cariera. Gușă: Nu i-a fost recunoscătoare nicio secundă! / video - https://www.dcnews.ro/gabriela-firea-matura-si-omul-care-i-a-schimbat-cariera-gusa-nu-i-a-fost-recunoscatoare-nicio-secunda-video_922873.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel