"Până când moartea ne va despărți". Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să se sinucidă împreună
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să se sinucidă împreună / Foto: Pixabay
Soţ şi soţie, găsiţi morţi în maşină după ce au decis să se sinucidă împreună / Foto: Pixabay
Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți în maşină după ce au decis să se sinucidă împreună. Lângă ei era moartă și pisica familiei.

Caz șocant în Marea Britanie. Doi britanici, sos și soție, au decis să se sinucidă împreună. Cuplul a fost găsit într-o maşină închiriată, în apropiere de Sewanage, Dorset, după ce s-au intoxicat cu dioxid de carbon, scrie The Sun. Soții organizaseră o petrecere pentru prietenii lor, cu doar o zi înainte de- și pune capăt zilelor. Lângă ei în mașină a fost găsită moartă și pisica familiei. Aceasta stătea ghemuită la picioarele celor doi, morți și ei. 

Deborah avea 49 de ani şi lucra ca asistent personal pentru trei comandanţi de armată, iar Peter era veteran de război, având 22 de ani de serviciu militar. Cei doi fuseseră împreună timp de 23 ani. În maşina în care cei doi s-au sinucis, autorităţile au găsit un bilet pe care scria "nu putem trăi unul fără celălalt". prietenii lor au povestit că păreau fericiți cu o zi înainte, aduci când cu toții au dat o petrecere în stil mexican

Bărbatul a spus că vrea să se omoare în urmă cu câțiva ani

Potrivit sursei citate, în urmă cu cinci luni, Deborah a primit vestea că s-a vindecat de cancer şi nu suferea de tulburări mintale. Soțul său ar fi vorbit despre dorința de a-și lua viața, dar s-a întâmplat cu mai mulți ani în urmă, atunci când Peter a trecut printr-o depresie. Atunci el a fost diagnosticat cu sindrom de stres post-traumatic din cauza serviciului militar, dar apropiaţii erau de părere că a reuşit să treacă peste. De fapt, chiar părea că a trecut peste, spun cei care l-au cunoscut.

Pe lângă biletul de adio, anchetatorii au găsit în mașină plicuri cu bani şi un carneţel cu mesaje emoţionante. Vehiculul a fost văzut în jurul orei 7:30, dimineaţa următoare, de către un angajat Hurlstone Park. El a observat că cele două persoane din mașină par a fi decedate și a anunțat poliția. Serviciile de urgenţă au fost nevoite să apeleze la descarcerare pentru a scoate cele două victime. Din nefericire ambii au fost declaraţi morţi la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel