Pamela Anderson s-a despărţit de fotbalistul francez Adil Rami, care ducea "o viaţă dublă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
"Un mincinos" care "ducea o viaţă dublă": pe Instagram, actriţa Pamela Anderson îl acuză pe partenerul ei, fotbalistul francez Adil Rami, că ar fi înşelat-o, ceea ce bărbatul neagă, relatează miercuri AFP.

"Am plecat din Franţa imediat", a declarat fosta actriţă din "Baywatch", care trăia la Marsilia cu internaţionalul francez - într-o serie de mesaje pe Instagram publicate sub o fotografie alb-negru a cuplului, alături de o inimă frântă.

"Am fost înşelată, am crezut că trăim o 'mare dragoste'. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile, că ducea o viaţă dublă", scrie Pamela Anderson.

"În niciun caz nu duc o viaţă dublă, rămân pur şi simplu ataşat şi păstrez o relaţie de durată cu copiii mei şi cu mama lor, Sidonie, pentru care am un respect profund", a răspuns marţi seara Adil Rami pe reţeaua de socialiazare.

"Este adevărat că ar fi trebuit să fiu mai transparent în legătură cu această relaţie ambiguă", a adăugat fotbalistul care şi-a exprimat regretul că detalii intime ale relaţiei sale cu actriţa au ajuns pe internet.

Pamela Anderson dă asigurări că fotbalistul a "încercat totul": "mi-a trimis flori, scrisori (...) a venit la mine la hotel, oamenii de ordine l-au ţinut departe pentru că mă sperie. El m-a rănit şi m-a ameninţat adesea".

Adil Rami s-a implicat, alături de Pamela, în lupta împotriva violenţei domestice. "N-ar fi trebuit să fie imaginea luptei împotriva violenţei domestice. A făcut asta doar ca să-şi îmbunătăţească imaginea. Nu respectă nicio femeie în afară de mama lui", a mai spus actriţa.

"Rămân şi voi rămâne credincios valorilor şi credinţelor mele, vizibile în angajamentul meu faţă de asociaţia @solidaritéfemmes", s-a apărat fotbalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel