Pamela Anderson, cerere către Donald Trump
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Pamela Anderson divorţează de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst
Pamela Anderson divorţează de cel de-al cincilea soţ, Dan Hayhurst
După controversata intervenţie a lui Kim Kardashian pe lângă Donald Trump, legată de graţierea unei deţinute afro-americane, Pamela Anderson doreşte la rândul ei să-i ceară preşedintelui american să-l ierte pe Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, potrivit ziarului spaniol ABC. 

Motivată de iniţiativa lui Kim Kardashian - care a reuşit graţierea de către preşedinte a deţinutei Alice Marie Johnson- Pamela Anderson vizează acum o întâlnire cu Donald Trump pentru a cere eliberarea prietenului său Julian Assange. 

Potrivit declaraţiilor sale, acest pas "ar fi o mişcare inteligentă", însă populara actriţă nu a precizat cum îşi va pune în aplicare planul. Actriţa din Baywatch se mişcă într-un triunghi foarte interesant. Într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter, Pamela Anderson a povestit care este relaţia ei cu la Donald Trump şi cu Julian Assange.

Assange, întâlniri misterioase cu Pamela Anderson  

Cu fondatorul WikiLeaks, relaţia sa poate fi numită una "sentimentală". Actriţa a avut mai multe întâlniri misterioase cu Assange, la Ambasada Ecuadorului din Londra, loc de azil pentru australian din 2012 pentru a evita extrădarea sa în Suedia. 

Prefer să fiu prietena lui Julian înainte de toate, a spus actriţa. Cred că ştie foarte multe lucruri, are o perspectivă incredibilă, este un geniu şi încearcă să ajute omenirea şi cred că scopul suprem este oprirea acestor războaie fără sens. 

Blocat de peste 5 ani în ambasadă 

Julian Assange, în vârstă de 46 de ani, locuieşte de cinci ani şi jumătate în ambasada din Londra a Ecuadorului, unde i-a fost acordat azil politic, în urma acuzaţiilor de agresiuni sexuale formulate împotriva sa în Suedia. Potrivit Pamelei Anderson, acuzaţia de viol împotriva lui Assange este o înscenare. 

Preocupată de soarta fondatorului WikiLeaks, Pamela intenţionează să-i facă o vizită preşedintelui Trump, cu care a mărturisit că a avut mai multe întâlniri la nivel "profesional". 

Actriţa a povestit că a fost contactată pentru a asista la una din zilele sale de naştere ale lui Donald Trump pentru care a primit 500 de dolari. "Am fost angajată să particip la petrecere. Ne plăteau pe toţi cu 500 de dolari pe zi. Era prezentă şi una din soţiile sale. Nu-mi mai amintesc care... Nu a fost nimic special", a precizat actriţa, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel