Paleologu: Stolojan, Ungureanu și Macovei sunt răsuflați
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Deputatul PDL, Theodor Paleologu, susține, într-un interviu pentru evz.ro, că alegerile europarlamentare din 2014 reprezintă un test pentru PDL, pe lista de candidați fiind nevoie să se afle nume noi. Despre presupusele candidaturi, Paleologu este dur: "Nu poţi cu fantome să câştigi alegeri".

Despre   lista de candidați pentru europarlamentare, Paleologu spune că, pe ce se profilează acum, e: "Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Monica Macovei. Regret să o spun... Trebuie să vii cu ceva nou, nu poţi să vii la nesfârşit, să scoţi de la naftalină, pe cineva care era deja răsuflat în 2000, 2004, 2008, 2009. În franceză la fantomă se spune „revenant” – cineva care tot revine. Nu poţi cu fantome să câştigi alegeri", a spus deputatul PDL.

De asemenea, el nu este mulţumit de strategia actualei conduceri a partidului şi nici de componenţa listei PDL pentru alegerile europarlamentare. "Foarte mulţi se văd şefi, lideri, candidaţi la preşedinţie, capete de listă la alegerile europene. E foarte multă fandacsie pe Dreapta şi asta explică ceea ce vedem: fărâmiţarea. Cred că fărâmiţarea se va contabiliza în nişte rezultate foarte proaste pentru aceste grupuleţe, partiduleţe", a mai completat Paleologu.

Despre Mișcarea Populară, Paleologu crede că aceasta nu trebuie să facă  nicio eroare în campania de la europene.  Dacă reuşeşte să întreacă PDL, a câştigat partida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel