Paleologu, condiție pentru a reveni în PNL: Covor roșu și funcția de președinte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rezultatul alegerilor pentru PNL reprezintă o adevărată catastrofă, pentru care trebuie să plătească întreaga conducere a formațiunii politice, consideră Theodor Paleologu. Acesta a mai precizat că nu vede pe nimeni suficient de bun pentru a conduce PNL, în afară de el, dar că nu va reveni în partid decât dacă i se pune covorul roșu în față. 

Theodor Paleologu a candidat ca independent la alegerile parlamentare de duminică, însă nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi. 

Acesta a comentat luni seară, la postul B1 TV, legat de situația din PNL, după ce liderul partidului, Alina Gorghiu, și-a depus mandatul ca urmare a rezultatului dezastruos înregistrat la scrutinul electoral. Întrebat pe cine ar vedea în fruntea PNL, Theodor Paleologu a răspuns: "În afară de mine, nu văd pe nimeni. E treaba lor. Nu mă întorc în PNL decât ca președinte! Altfel nu mă interesează. Am fost dat afară din partid într-un mod inadmisibil, nestatutar, ilegal și încă aștept scuze! Nu revin decât cu covorul roșu și decât ca președinte al partidului, ca să-l repun pe picioare. Altfel, pot să-mi creez propriul partid cu care să candidez în viitor. Nu mă interesează să fiu primit pe ușa din dos de unii care m-au tratat cum m-au tratat în casa mea, că strămoșii mei au ilustrat acest partid, nu strămoșii lui Gorghiu, Blaga, Falcă sau Cezar Preda!". 

Theodor Paleologu a candidat ca independent pentru Parlament în București. El a obținut 8.278 de voturi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel