Palatul Elisabeta și-a deschis porțile de 1 Iunie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sursă: Casa Majestății Sale
Sursă: Casa Majestății Sale
Astăzi, 1 Iunie, Familia Regală a primit la Palatul Elisabeta copiii implicați în programele Fundației Regale Margareta a României.

După 3 ani de la ultimul garden party al copiilori, Familia Regală a organizat un tur al Palatului Elisabeta și o serie de discuții cu Principesa Sofia care o reprezintă pe Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei. Alteța Sa Regală a povestit copiilor despre copilăria sa în exil, despre amintirile sale legate de părinți, Regele Mihai și Regina Ana, și despre jocurile copilăriei.

În anii precedenți Familia Regală în afară de garden party-ul de pe 10 Mai, organiza și unul pe 1 Iunie dedicat copiilor care erau implicați în programele fundației regale. La eveniment erau organizate ateliere creative, jocuri sportive și momente artistice.

Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. Fundaţia Principesa Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

”Programul strategic Investiție în Mediul Rural urmărește prevenirea și reducerea abandonului școlar în mediul rural sau comunități mici și are ca principală metodă de intervenție dezvoltarea programelor de tip școală după școală la care au acces copiii din comunitate. Un număr de 8 centre sociale incluse în program susțin copii din mediul rural sau comunități mici pentru a avea acces la educație, a nu abandona școla și a-și îmbunătății rezultatele școlare. Programul se desfășoară în perioada 2017-2020, este derulat de Fundația Regală Margareta a României și finanțat de Fundația Vodafone România.” conform frmr.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel