Purtătorul de cuvânt al Guvernului a dat un leu pentru plecarea lui Băsescu. Fost lider PDL, enervat la culme
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Analistul Bogdan Chirieac a propus, în contextul creditului obținut de Ioana Băsescu de la C.E.C, o strângere de fonduri mai atipică, destinată plecării de la Cotroceni a lui Traian Băsescu. Primul leu a fost donat de Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a reușit să-l enerveze pe fostul democrat-liberal Gelu Vișan cu gestul său.

[caption id="attachment_390002" align="alignleft" width="640"] Foto: captură România Tv[/caption]

Pe parcursul emisiunii ”Ultima oră”, difuzată duminică de România Tv, Vișan și Palada s-au contrat de mai multe ori pe tema terenului de 290 de ha din comuna Nana, achiziționat de Traian Băsescu prin fiica sa cea mare, Ioana.

La finalul ediției, Bogdan Chirieac a lansat ideea unei chete la nivel național pentru plecarea lui Băsescu și ”revenirea la normalitate”. Când Mirel Palada a scos o bancnotă de 1 leu și a rezemat-o de paharul de apă din fața sa, fostul deputat Gelu Vișan i-a reproșat purtătorului de cuvânt că are un comportament deplasat.

”Nu e frumos să vă jucați în emisiuni. Cred că purtătorul de cuvânt trebuie să aibă alte atribuții”, a spus Vișan. ”Dumneavoastră nu acceptați argumentele serioase”, a venit replica lui Palada.

Pentru a răspunde în aceeași notă, Gelu Vișan a arătat la cameră o caricatură cu Victor Ponta.

[caption id="attachment_390003" align="alignleft" width="640"] Foto: captură România Tv[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel