Palada, atac dur la adresa lui Lucian Mîndruță
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 29 noi 2019, 16:47
WhatsApp
Mirel Palada
Mirel Palada
Sociologul Mirel Palada a reacționat vizavi de Lucian Mîndruță.

”Problema lui Mindruta nu e ca ar fi prost. Prostia e un defect "alb", extra-personal, amoral, care nu are de-a face prea mult cu stradania ta. Te nasti prost sau nu te nasti prost. E de la natura / Dumnezeu.


Problema e ca Mindruta incearca in continuare sa ne pacaleasca, asumindu-si un defect scuzabil pentru a masca adevaratul defect impardonabil.


Mindruta nu e prost. E doar ticalos. A fost dintotdeauna ticalos. Are mintea la el, nu e prost. Toate nemerniciile pe care le-a facut, le-a facut in perfecta cunostinta de cauza. Cu pricepere. Cu viclenie scirbavnica. Acuma doar incearca sa gaseasca circumstante atenuante: aia e, sint prost, n-am ce face.


Ticalosia nu e de la natura. E din sufletul omului. Tine de caracter. Tine de moralitate, nu de inteligenta. E scuzabil sa fii prost. Atita s-a putut. Adevarata problema e cind esti ticalos. Ticalos. Ticalos.


V-am spus ca Mindruta e doar ticalos? Sa tineti minte. Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Eu stiu asta de 20 de ani, de cind l-am cunoscut”, a scris sociologul Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?