Păianjenii se tem de aceste două mirosuri. Remedii naturale care alungă insectele din casă
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Păianjenii se tem de aceste două mirosuri. Remedii naturale care alungă insectele din casă. Sursa foto: freepik.com
Păianjenii se tem de aceste două mirosuri. Remedii naturale care alungă insectele din casă. Sursa foto: freepik.com
În casele la curte, păianjenii pot fi o problemă reală, dar există două metode eficiente care luptă împotriva insectelor.

Păianjenii pot intra în locuințe prin fisurile ferestrelor și ușilor, prin găurile de ventilație. Dacă păianjenii nu sunt specii otrăvitoare, atunci nu sunt periculoși, dar provoacă disconfort. 

Există două moduri eficiente care pot înlătura păianjenii din casă. Vei avea nevoie de ingrediente naturale din casă.  

Deci, nu te grăbi să mergi la magazin pentru amestecuri chimice împotriva insectelor nedorite din casă. Există soluții mai ecologice, dar la fel de eficiente care combat păianjenii. Acești oaspeți neplăcuți se tem de unele mirosuri.

Folosește fierul de călcat pentru a-ți parfuma hainele. Trucul gospodinelor istețe

Primul lucru pe care păianjenii îl urăsc este mirosul de citrice. O soluție simplă de suc de citrice și apă va ține insectele departe de casă.

Sucul proaspăt stors de la o lămâie se toană într-o sticlă cu pulverizator. Completează cu apă de la robinet. Pulverizează cu generozitate soluția în locuri predispuse atacului păianjenilor.

De asemenea, poți șterge și pervazurile ferestrelor cu coajă de citrice pentru a respinge complet oaspeții nedoriți din casă. Apropo, soluția este non-toxică, așa că nu dăunează animalelor de companie. În plus, această soluție cu parfum de citrice va parfuma casa.

Zamioculcas, planta pe care trebuie să o ai în casă din mai multe motive. Descoperă care sunt acestea

Al doilea miros care alungă păianjenii este menta. Aplică ulei esențial de mentă în toată casa. Picură unei de mentă în crăpături sau amestecă douăzeci de picături cu apă curată și pulverizează soluția în jurul pervazurilor ferestrelor, a plintelor, a ventilației, dar și pe textile, inclusiv pe pilote, perne, prosoape și perdele. Aplică soluția în mod regulat pentru a-i menține parfumul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel