Ingrediente:
500 g brânză dulce
1 fiola vanilie
2 linguriţe zeamă de lămâie
5 linguri zahăr pudră
200 ml iaurt
400-500 g vişine fără sâmburi (merg şi vişinele din compot)
12 bucăţi pişcoturi de şampanie
100 ml lapte
2 linguriţe cacao instant
Mod de preparare
Se taie pişcoturile în trei bucăţi şi se dizolvă cacaoa în laptele călduţ. Se trece fiecare pişcot prin laptele cu cacao şi se pun în pahar. Paharele cu pişcoturile înmuiate se băgă la frigider.
Brânza dulce se pune într-un vas, se adaugă esenţa de vanilie, zeama de lămâie, zahărul şi iaurtul, potrivit bucatareselevesele.ro. Se bat cu mixerul trei minute, până se omogenizează ingredientele. Se pune crema de brânză peste pişcoturile din pahare. Se pun vişine peste şi se bagă la frigider. Se servesc reci.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!