Pace la Palatul Buckingham? Prințul Harry: „Îi vreau iarăși alături pe tatăl și fratele meu”/ video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Prinţul Harry a dezvăluit că a omorât 25 de oameni în Afganistan  Sursa foto Agerpres
Prinţul Harry a dezvăluit că a omorât 25 de oameni în Afganistan Sursa foto Agerpres
Prințul Harry a spus „Aș dori să-mi recuperez tatăl, aș vrea să-l am pe fratele meu iarăși aproape” într-un interviu înainte de lansarea cărții sale Spare.  

Harry a mai spus că (ei) „nu și-au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, scrie BBC.

Acesta a făcut aceste comentarii în timpul unei întâlniri cu Tom Bradby de la ITV și a acordat, de asemenea, un interviu postului american CBS News.

VEZI ȘI: Unul din doi britanici crede că prinţul Harry ar trebui să rămână fără titlurile regale după documentarul Netflix

Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie.

Vorbind cu jurnalistul CBS Anderson Cooper, Prințul Harry susține că a fost trădat înainte de a demisiona din atribuțiile legale.

VEZI ȘI: Cât costă hainele purtate de Meghan Markle în documentar. Doar pentru pijamale a plătit 250 de dolari

„Ni s-a spus în ultimii șase ani: „nu putem face o declarație pentru a vă proteja”, deși acest lucru s-a întâmplat în cazul altor membri ai familiei, ceea ce face ca tăcerea să devină, mai degrabă, o trădare”, a mai spus el.

ITV a spus că interviul va acoperi relațiile personale ale Prințului Harry și „detaliile neauzite până acum” despre moartea mamei sale Diana, Prințesa de Wales.

VEZI ȘI: În ciuda scandalurilor stârnite de documentarul Netflix, Harry și Meghan ar fi fost invitați la încoronarea lui Charles

În cadrul interviului de la ITV, filmat în California, unde locuiesc cei doi soți, Harry a făcut referire la „scurgerea de informații și plantarea poveștilor”. El ar fi declarat: „Vreau o familie, nu o instituție”.

„Ei simt că este mai bine să ne mențină imaginea de răufăcători”, adaugă el.

VEZI ȘI: Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația cu fratele său, William. "A fost terifiant să-l aud țipând și urlând la mine şi bunica mea..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel