Data publicării:

(P) De Black Friday, FineStore reduce drastic prețurile la mii de produse, dar nu și calitatea! Răsfață-te cu licori fine la prețuri speciale!

Autor: Comunicate | Categorie: Stiri
WhatsApp
Din lista de peste 2.000 de băuturi alcoolice la super preț de la FineStore de Black Friday poți selecta branduri și sortimente de tradiție, premiate și lăudate de milioane de consumatori din toată lumea. 

Campania Black Friday nu ține doar o zi, ci până la sfârșitul lunii noiembrie! Este momentul ideal deci să profiți de ofertă, căci stocurile se epuizează rapid!  

Cumpără, de exemplu, vin roșu, Lambrusco, rom Stroh, wisky Chivas Regal, gin June by G’Vine, vodka Belvedere, tequila Clase Azul, coniac Remy Martin, brandy Vecchia Romagna, lichior Disaronno și multe alte băuturi la super preț și aprovizionează-ți barul de acasă cu licori una și una, la prețuri și mai mici decât erai obișnuit până acum de FineStore. Te vei bucura că ai făcut-o în serile în care ai poftă de o băutură de calitate în confortul casei tale sau în acele momente în care vrei să-ți impresionezi prietenii cu cocktailuri delicioase.

De exemplu, mulți preferă să savureze un pahar de whisky simplu sau cu gheață, însă această băutură fină poate fi inclusă și în cocktailuri care îți răsfață papilele gustative. Poți folosi orice brand pe care îl preferi, de la Jack Daniels, la Glenfiddich, la Jameson ori Nucky Thompson, ca să dăm doar câteva sugestii.

Manhattan este un cocktail elegant și se prepară cu 60 ml de whisky, 30 ml de vermut și câteva picături de bitter. Ai nevoie și de un shaker pentru cocktailuri, pentru a obține un mix omogen, și, bineînțeles, de gheață. După ce amesteci timp de 30 de secunde, pas esențial pentru un gust echilibrat, cocktailul se servește din cupe speciale, pentru o experiență completă și complexă. În funcție de preferințe, puteți folosi vermut dulce sau sec, iar pentru decor și un plus de savoare puteți adăuga o felie de portocală și un vârf de cuțit de scorțișoară.

Nu rata Black Friday de la FineStore pentru sărbători cu gust și stil

De Black Friday, la FineStore poți cumpăra o gamă diversă de băuturi cu care poți experimenta o mulțime de alte cocktailuri interesante. Aruncă o privire în ofertă și pentru a găsi inspirație pentru cadouri pentru cei dragi, mai ales că se apropie o perioadă cu multe sărbători - Sfântul Andrei, Sfântul Nicolae, Crăciunul, Sfântul Ștefan. Iar dacă plănuiești cumva o petrecere de Revelion, e momentul perfect să faci deja aprovizionarea cu băuturi fine, de la băuturi tradiționale, precum Bottega, chiar la prosecco și vin spumant Foss Marai  sau șampanie Dom Perignon.

Oferta de Black Friday este valabilă atât în magazinul online, cât și în cel fizic din București (Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1). Specialiștii FineStore sunt pregătiți să vă ofere consiliere privind cumpărăturile prin call center, pentru comenzile online, sau față în față, direct în magazinul fizic.

De asemenea, în cadrul campaniei de Black Friday, poți beneficia și de cupoane promoționale, de care afli primul dacă te înscrii la Newsletterul FineStore.

De Black Friday la FineStore nu câștigi doar ceea ce economisești, ci poți avea și parte de surprize. În paralel cu campania de reduceri de preț la băuturi alcoolice, se desfășoară și un concurs cu 100 de premii. Cumpără cel puțin un produs cu etichetă "Verde la Black Friday" și ești înscris automat la tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 100 de pachete promoționale ce includ, fiecare, câte cinci produse de top din portofoliul FineStore.

La comenzile online, transportul produselor la destinație este asigurat oriunde în țară, iar cele a căror valoare depășeșete suma de 199 de lei beneficiază de livrare gratuită. Spor la cumpărături!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel