Data publicării:

(P)Bauturile care nu trebuie sa iti lipseasca de pe masa de sarbatori, doar pe Finestore.ro

Autor: Comunicate
WhatsApp
Sarbatorile, in general, dar cele de iarna, in special, sunt despre bucuria de a ne aduna in jurul mesei, alaturi de cei dragi, si de a savura in tihna preparate delicioase, la un pahar de vorba si unul de vin. 

Mesele de sarbatoare ale romanilor sunt imbelsugate, iar bauturile alese corect completeaza perfect o masa delicioasa. Pe FineStore.ro gasiti tot ce aveti nevoie in materie de bauturi, dar si de cadouri. Mii de produse, potrivite pentru toate gusturile, la preturi mai bune decat in magazine, fac parte din oferta FineStore.ro.

De la aperitiv si pana la desert. Ce bem?

O masa de sarbatoare incepe intotdeauna cu o bautura aperitiv. Fie ca vorbim despre traditionala palinca romaneasca sau de tuica fiarta, de un whisky cu gheata, un cognac la temperatura camerei sau ceva mai dulce, precum un lichior sau o visinata, in cazul doamnelor, pe FineStore.ro gasiti tot ce va doriti si inca ceva in plus! De la brand-uri de lux, precum Vertigo, Dictador, Mozart sau San Martino si pana la producatori autohtoni de bauturi, toate produsele voastre preferate pot fi comandate online. Acestea vor ajunge la voi in una-doua zile lucratoare, iar pentru comenzile ce depasesc 199 de lei, livrarea este gratuita. Un motiv in plus sa va faceti aprovizionarea online!

Vinul este si el foarte important la orice masa, cu atat mai mult la masa de Craciun. Daca meniul vostru este unul traditional, bazat pe carne de porc, trebuie sa stiti ca vinul rosu, sec, este cel mai potrivit pentru a acompania acest tip de carne. Feteasca Neagra sau Novac sunt alegeri ideale in acest sens.

Daca preferati o masa de Craciun usoara, bazata pe preparate din carne de pui sau curcan, trebuie sa stiti ca vinurile albe, seci, sunt alegerile cele mai inspirate. Chardonnay, Sauvignon Blanc sau Riesling ar trebui sa se regaseasca pe masa voastra de Craciun.

Pentru desert, trebuie sa aveti la rece o sticla de vin alb sau rose, demi-dulce. Puteti alege intre Tamaioasa, Chardonnay, Busuioaca de Bohotin sau Riesling.

Sa nu uitam de masa de Revelion, pentru care trebuie sa pregatiti cel putin o sticla de sampanie. Sigur ca sampania poate fi consumata si cu alte ocazii, dar ea este nelipsita in noaptea dintre ani. Pe FineStore.ro, gasiti peste 140 de sortimente de sampanie, cu preturi ce pornesc de la cateva zeci de lei, pana la celebra Moet si alte brand-uri de lux. Alegeri inspirate si Sarbatori Fericite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel