Data actualizării:
Data publicării:

Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, despre artiștii care cântă playback: Progresul este foarte bun, dar să nu trecem de anumite limite

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș au fost invitații Georgianei Ioniță, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde au vorbit despre artiștii care cântă playback.

„Când ești pe scenă e un moment al tău, sacru. Fiecare intră în nebunia lui și transmite, că totul e o energie până la urmă. Asta aduce un plus de valoare la orice eveniment. De asta și muzica live are personalitatea ei. Acum suntem toți influențați de unul care stă și nu face nimic (n.r. DJ), că melodia e făcută deja, e bandă”, a precizat Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Nici artiștii nu mai cântă live, nici măcar în concerte. Stau cu microfonul în mână și nimic. Alții cântă peste, dar asta în cel mai fericit caz”, a adăugat Jessie Baneș.

„Și Queen a făcut la Bohemian Rhapsody toate corurile și vocile pe bandă. Se cântă live peste, solistul cântă peste și se împlinește din digital o parte din muzică. Și asta e foarte bine”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Progresul este foarte bun, dar să nu trecem de anumite limite. Adică atunci când ajung artiștii să fie pe scenă și să aibă microfonul de formă în mână, după părerea mea e foarte trist”, a replicat Jessie Baneș.

„Mulți își dublează vocea. Au full playback și cântă peste vocea care e acolo, când merg la concert cu bandă. Acum nu știu ce să zic dacă e bine sau nu, dar foarte mulți fac asta dintre cântăreții de muzică ușoară. Și atunci tu nu ai negativul fără voce”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel