Outlook cu Radu Golban în dialog cu Prof. Dr. Dumitru Borțun (SNSPA), despre creditele sociale. "Omul nou" - între binele comun și totalitarism
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Prof. Dr. Dumitru Borțun, specialist în comunicare publică, este primul invitat al lui Radu Golban în cadrul emisiunii „Outlook” de la DCNewsTV.

Radu Golban va modera la DCNews, din 16 august, „Outlook”, o emisiune consacrată marilor sfidări cu care se confruntă, în prezent, omul și omenirea.

Dr. Radu Golban dialoghează în acest cadru cu personalități ale vieții politice și civice, dar mai ales cu somități ale lumii științifice și universitare din țări de pe toate meridianele. Printre interlocutorii săi se vor număra oameni de știință și universitari, factori de decizie din eșaloanele de vârf ale puterii, diplomați, juriști, medici, militari. Acest colocviu de înalta ținută intelectuală pune în mișcare întrebări și generează răspunsuri sau incită la noi întrebări privitoare la problemele existențiale cu care se confruntă specia umană.

Primul invitat al lui Radu Golban este Dumitru Borțun, doctor în filosofie şi profesor universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti - SNSPA. Prima ediție a emisiunii „Outlook” va fi difuzată marți, 16 august, începând cu ora 10.00, la DCNews, DCNewsTV, precum și pe conturile de Facebook și YouTube ale celor două site-uri. De menționat că, începând cu săptămâna viitoare, emisiunea va fi transmisă în fiecare luni, de la ora 10.00. 

Rămâneți alături de noi!

Dialogurile moderate de Radu Golban păstrează echilibrul absolut necesar între preocuparea legitimă pentru salvarea esenței fiintei umane, aflată mai aproape ca niciodată până acum de pericolul anihilării sale și încrederea în capacitatea singurei ființe cugetătoare din universul cunoscut de a se salva, ea însăși, de la derapajele suicidare care îi pericilitează episodic, dar parcă tot mai insistent, evoluția spre mai bine.

Transumanismul, cosmismul, etica în știință, drepturile neurologice, digitalizarea societății, posibilele forme de pandemii moderne, evoluția biodigitală, arhitectura modernă, sau violența în muzică sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate la „Outlook”. Prin această temerară deschidere, emisiunea „Outlook”  îndeamnă la meditație, responsabilitate și acțiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel