Tăiat în două, arată ca un ou fiert tare şi chiar ar avea acelaşi gust.
Rezultatul obţinut în laboratorul Universităţii din Udine, Italia după un an jumătate de cercetări este o invenţie dedicată în special veganilor. Are aceeaşi formă, textură sau culoare ca originalul şi, datorită unui amestec de săruri, imită chiar şi gustul produsului de pasăre, potrivit unei televiziuni de știri, citată de Antena 3.
Studentele nu au dezvăluit din ce plante este făcut oul artificial, doar spun că este un amestec de făină din diverse legume, ulei vegetal, agent de gelifiere şi sare. Oul vegetal nu conţine colesterol şi nici gluten. Şi, cel mai important, nu mai trebuie fiert: e gata de consum.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol
- Cum te autosabotezi fiind negativist. Psiholog: „Aoleu, dacă pățesc ceva? Nu o să fii niciodată fericit!”
- Cozi la spălătorii din cauza prafului saharian. E vreun pericol sau e doar un moft?
- E salvarea dependenților! „Am un comportament pe care vreau să-l elimin, nu pot, așa că optez la această metodă”