Ouă umplute. Rețetă delicioasă pentru masa de Anul Nou
Ouă umplute
Ouăle umplute sunt un aperitiv ușor de preparat și destul de rapid, atrăgătoare ca aspect, dar și ca gust.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle. După ce s-au răcit, se taie pe jumătate și se scoate gălbenușul care se amestecă cu pastrama tăiată cubulețe, smântână, muștarul și castraveții tăiați de asemenea cubulețe, adăugați sare și piper după gust. Cu această pastă se umplu jumătățile de ou fiert.
Pentru maioneză frecați galbensul de ou cu muștarul și cu uleiul (uleiul se adaugă puțin câte puțin că să nu se taie maioneză) apoi adăugați zeamă de lămâie.
Pe un platou așezați frunzele de salată, apoi ouăle și decorați cu maioneză feliuțe de roșii, castraveți și ceapă verde tăiată mărunt.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
ingrediente
mod de preparare
oua
oua umplute
reteta
revelion
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Pască pufoasă fără aluat
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol