Data actualizării:
Data publicării:

Ouă cu cartofi și cârnați la tigaie. Mâncarea rapidă și delicioasă a românilor

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă ai o foame de lup și nu mai ai răbdare să prepari ceva mai complicat, această rețetă este fix ce îți trebuie. Iată cum se prepară.

Alegeri prezidentiale 2024

Ingrediente

 2 cartofi medii
 3 ouă
 1-2 cârnați
 Condimente: boia, sare, piper - după gust

Cum se prepară

Curăță cartofii, taie-i cubulețe și pune-i la prăjit circa 15 minute. După primele 5 minute, condimentează-i cu boia din belșug, sare și piper, potrivit retete.unica.ro. Adaugă cârnații tăiați rondele. Pune capacul și mai lasă-i încă 10 minute. După ce s-au pătruns cartofii, fă 3 cuiburi cu o spatulă în tigaie, în care sparge ouăle. Condimentează și ouăle puțin, pune capacul. Mai lasă 2 minute pe foc și apoi scoate și servește cald.

Vezi și: Cum se taie corect ardeii pentru gătit. Ai procedat așa până acum?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel