Ouă cu cartofi și cârnați la tigaie. Mâncarea rapidă și delicioasă a românilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă ai o foame de lup și nu mai ai răbdare să prepari ceva mai complicat, această rețetă este fix ce îți trebuie. Iată cum se prepară.

Ingrediente

 2 cartofi medii
 3 ouă
 1-2 cârnați
 Condimente: boia, sare, piper - după gust

Cum se prepară

Curăță cartofii, taie-i cubulețe și pune-i la prăjit circa 15 minute. După primele 5 minute, condimentează-i cu boia din belșug, sare și piper, potrivit retete.unica.ro. Adaugă cârnații tăiați rondele. Pune capacul și mai lasă-i încă 10 minute. După ce s-au pătruns cartofii, fă 3 cuiburi cu o spatulă în tigaie, în care sparge ouăle. Condimentează și ouăle puțin, pune capacul. Mai lasă 2 minute pe foc și apoi scoate și servește cald.

Vezi și: Cum se taie corect ardeii pentru gătit. Ai procedat așa până acum?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel