„Încerc de câteva zile să-mi adun gândurile ca sa scriu câte ceva din ce-a însemnat experiența ‘Supravietuitorul’ pentru mine și de fiecare dată, când cred că știu tot ce s-a întâmplat, îmi vine în minte o nouă amintire, un nou detaliu. ‘Am fost pe o insula in Filipine și am supraviețuit’. Prea putin ca sa descriu intr-un mod care să-i facă cinste acestei aventuri. Acum 6 luni, am plecat de acasă, cu o grămadă de idei, iluzii și speranțe despre ce-o să găsesc acolo, cu cine o sa ma întâlnesc, ce o sa fac. E inutil să spun ca foarte putine lucruri au fost asa cum mi le-am imaginat. Unele au fost mai bune, altele au fost experiențe de învățat. Acum, în aceste clipe, mi se amesteca în simțuri multe culori, mirosuri și gusturi pentru ca Filipine este tocmai asta. O experiență a simțurilor. În prima zi când am ajuns în Filipine, am luat cina la un restaurant cu specific din Manila și am mâncat cea mai minunata prajitura cu mango. A fost ultima masa normala inaintea celor 44 de zile pe insula si de multe ori , in bezna noptii, m-am agățat de amintirea acelui gust ca să mă simt din nou…acasă. (…)
Chiar dacă nu am câștigat premiul cel mare, eu ma consider o câștigătoare. Am prieteni noi, am primit atât de multă iubire din partea unor oameni pe care nu-i cunosc și cărora le sunt recunoscatoare ca și-au luat o bucațică din timpul lor sa-mi lase un mesaj sau o felicitare. Chiar și critică a fost pentru mine importanta. Sunt copleșita de miile de mesaje pe care le-am primit și cărora as vrea sa le pot raspunde personal. Au fost 6 luni magice din viața mea, as vrea sa pastrez cat mai mult in mine toata emotia pe care am simtit-o”, a scris Otniela pe pagina sa de Facebook.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați