Data publicării:

Oțelul Galați s-a calificat, în prelungiri, în semifinalele Cupei României

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
SC Oțelul este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a câștigat, în prelungiri, în fața echipei Universitatea Craiova.

Echipa gălățeană SC Oțelul s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, joi seara, în deplasare, în ultimul sfert de finală.

Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Joao Lameira (114), din centrarea lui Mihai Adăscăliței. Oțelul a dominat cea mai mare parte a jocului, care s-a desfășurat în jumătatea Universității, cu o prestație apatică într-un meci de obiectiv.

Gălățenii au mai avut o ocazie mare, prin Teles (100), dar portarul David Lazar a intervenit salvator. Cea mai mare oportunitate a gazdelor a fost șutul lui Jovan Markovic (75), al cărui șut s-a dus pe lângă poartă.

În semifinale, Oțelul o va înfrunta pe Universitatea Cluj, care a trecut de FC Hermannstadt, scor 1-0, în timp ce Corvinul Hunedoara, care a eliminat CFR 1907 CFR, scor 4-0, va primi replica formației FC Voluntari.

Universitatea Craiova - ACS SC Oțelul Galați 0-1 (0-0, 0-0), după prelungiri, Stadion ”Ion Oblemenco” - Craiova

A marcat: Joao Lameira (114).

Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (București); arbitru asistent video: Rareș George Vidican (Satu Mare) 

Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Mihai Duras (București) - FRF, scrie Agerpres.

Semifinalele Cupei României se dispută într-o singură manșă și sunt programate pentru 17 aprilie, urmând ca finala Cupei României să aibă loc în 15 mai, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Amintim că tot la Sibiu a avut loc și anterioara finală a Cupei României, când Sepsi OSK și-a impus supremația în fața celor de la ”U” Cluj (0-0 în timpul regulamentar și 5-4 după loviturile de departajare).

Citește și: CFR Cluj, umilită de Corvinul Hunedoara. Echipa de liga secundă s-a calificat în semifinalele Cupei României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel