Ostropel de pui, după o rețetă rapidă, ieftină, simplă și delicioasă
Pui
Ostropelul de pui este vedetă în bucătăria românească.
Ingrediente pentru ostropel de pui
pui
usturoi după gust
3 roșii decojite
2 linguri de ulei
pătrunjel
sare, piper, alte condimente după gust
Ostropel de pui, mod de preparare
După ce porționezi puiul, îl rumenesti în ulei bine încins, până când devine auriu. Dacă vei folosi și un capac, pentru a acoperi tigaia, puiul va fi mai bine făcut în interior și mai gustos. În același ulei bine încins, după ce ai scos puiul, călește usturoiul și roșiile decojite, tăiate cubulețe, notează divahair.ro. Presară sare și piper, după gust. Din aceste ingrediente vei obține un sos gustos de roșii, în care vei adăuga puiul.
După aproximativ cinci minute, oprește focul și adaugă verdeață.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!