Oreste, profesor pentru minte. Ce predă și cât costă să participi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oreste
Oreste

Oreste a plecat din televiziune, iar acum a devenit profesor pentru minte. Fostul realizator tv ține cursuri şi conferinţe de spiritualitate și de dezvoltare personală, încercând să deschidă minţi şi să cureţe suflete, scrie "Totul a început în 2008, însă în ultimele luni aceste cursuri de dezvoltare personală au luat amploare. Până în momentul de faţă am strâns câteva mii de cursanţi. Eu nu ţin însă cont de cantitate, ci de calitate. Nu există un nucleu de oameni care vin în permanenţă, pentru că am descurajat sectarizarea. Ai venit, ai văzut, ai plecat mai departe. Eu şi colegul meu, Doru Bem, vrem doar să transmitem nişte cunoştinţe. Ideea mi-a venit în momentul în care am experimentat pe propria piele exerciţiul ăsta al autocontrolului, al meditaţiei", a mărturisit Oreste Scarlat Teodorescu, potrivit sursei citate.

Cât costă să participi

O şedinţă petrecută în compania lui Oreste durează cinci ore şi costă 200 de lei, iar un bilet de intrare la o conferință din țară costă 30 de lei.

"Nu putem ţine însă cursurile gratis, pentru că avem cheltuieli cu chiria (400 de euro), cu deplasările, iar ideal este să ne acoperim aceste cheltuieli. Dacă ne mai rămâne şi un profit cât să nu murim de foame, e bine", a continuat fostul realizator tv.

Ce materii prind la români

Întrebat care sunt cele mai apreciate cursuri, Oreste a răspuns: "Tehnicile şi principiile de meditaţie sunt în top, urmate de elementele de magie naturală! Iar dacă vă închipuiţi că veţi învăţa să scoateţi iepuri din joben, ei bine alta e menirea acestui curs de magie. Prin magia naturală învăţăm să comunicăm cu forţele vii ale elementelor şi cu spiritele tuturor regnurilor şi tuturor speciilor de pe pământ. Vom cunoaşte despre influenţa planetelor asupra zilelor săptămânii, despre conlucrarea omului cu natura, elemente sacre, etc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel