România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 18 aug, 13:48
Ponta, fulminant după anunțul lui Orban: O idioţenie. A intrat în anul morţii politice
Victor Ponta, preşedintele Pro România, a reacţionat, în exclusivitate pentru DC NEWS, la anunţul premierului Ludovic Orban de a contesta moţiunea de cenzură la CCR. 

"Este o idioţenie, ca tot ce face Orban în ultima perioadă. Până la urmă, moţiunea nu a fost nici discutată, nici votată. Ce sesizează? Parlamentarii au dreptul să facă moţiuni. Dl Orban nu a ajuns premier în urma alegerilor, ci în urma unei moţiuni. Dar cred că dl Orban a intrat în anul morţii politice şi îşi dă seama că şi cei de la PNL vor să scape de el şi de asta are aceste manifestări absurde", a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Orban, supărat pe moţiune. "În 30 de ani nu s-a întâmplat asta"

 

Analizăm posibilitatea nu de a ataca la Curte, ci de a invoca un conflict juridic de natură constituţională privitor la depunerea moţiunii de cenzură în vacanţa parlamentară. În 30 de ani nu s-a întâmplat aşa ceva, niciun partid politic nu a depus moţiune de cenzură în vacanţa parlamentară. Nu am luat încă decizia, analizăm toate temeiurile constituţionale. Dar o moţiune de cenzură, conform termenelor constituţionale, poate dura de la depunere la votare 4-5 zile.", a declarat Ludovic Orban. 

VEZI ŞI Orban atacă la CCR moțiunea de cenzură: În 30 de ani nu s-a întâmplat așa ceva

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro