Orban, REACȚIE la propunerea FSLI cu sporuri pentru profesori. „Asta s-a luat după modelul...”
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 12 noi 2020, 21:28
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Ludovic Orban a vorbit despre propunerea Federației Sindicatelor Libere din Învățământ legată de sporurile pentru profesori.

„Sindicaliștii de la FSLI cer sporuri pentru angajați pentru expunerea la radiații emise de dispozitivele electronice personale pe care le folosesc în timpul cursurilor online”, i-a explicat moderatoarea emisiunii de la Realitatea Plus prim-ministrului.

„Asta s-a luat după modelul sporurilor de radiații de la antenele de telefonie mobilă pe care și le-au dat prin anumite ministere”, a comentat premierul, fără a menționa la cine se referea mai exact. „Orice angajat din sectorul public trebuie să înțeleagă că suntem într-o situație deosebită în care fiecare dintre noi trebuie să facem mai mult pentru societate, mai ales cei care suntem din sectorul public”.

„Nu suntem într-o situație normală. Oricâte măsuri economice am luat pentru a apăra locurile de muncă, România este totuși dependentă de contextul internațional”, a mai transmis Orban, dând de înțeles că țara nu-și mai permite tot felul de sporuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?