Orban, reacție după ce Weber a atacat Legea carantinării
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto AGERPRES
Foto AGERPRES
Premierul Ludovic Orban a făcut declarații după ce Avocatul Poporului a atacat vineri la CCR Legea carantinării.

'După ce 3 săptămâni nu am avut nicio posibilitate de a lua măsuri de tratare sub supraveghere medicală sau de izolare, carantinare a pacienților diagnosticați ca fiind pozitivi, pe lângă asta nu am avut posibilitatea sa luăm nicio măsură să putem izola persoanele de contact ale fiecărei persoane depistate pozitiv, dupa ce s-a vazut ce efecte grave, dramatice a avut lipsa cadrului legislativ, Avocatul Poporului recidivează și atacă și o lege, care a fost adoptată de Parlament în urma deciziei CCR, tot la sesizarea Avocatului Poporului.' a spus Orban.

'Lucrurile se îndreaptă într-o direcție pe care, personal, nu o înțeleg. Persistența în a ataca legi fundamentale care permit Guvernului și autoritățile sanitare să se lupte împotriva epidemiei mi se pare un atac împotriva intereselor fundamentale ale României.' a spus premierul Ludovic Orban, după ce Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea carantinării.

VEZI ȘI Am contactat-o pe Weber, Avocatul Poporului, după atacul lui Orban. EXPLICAȚII CLARE în scandalul Legii carantinării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel