Orban, primarilor PNL: Nu uit, nu iert. Trădătorii, pedepsiți pe loc, fără proces
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Ludovic Orban, președinte al PNL, a cerut implicare zilnică în campania electorală, iar pe primarii liberali i-a avertizat, precizându-le că nu uită și că nu iartă. 

”Vă cer, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, ca, până în 26 mai, să puneţi deoparte plăcerile, tabieturile, să puneţi deoparte alte activităţi, să punem pe primul loc obiectivul fundamental pe care îl avem, să câştigăm alegerile pentru Parlamentul European. În fiecare zi să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toţi românii pe care îi întâlnim şi să le spunem că destinul României este în mâinile lor, că au la dispoziţie glonţul de argint care poate să ucidă fiara pesedistă şi că acest glonţ de argint este ştampila pe care o primesc şi să pună această ştampilă pe Partidul Naţional Liberal', a spus Ludovic Orban, la Craiova.

”Trădătorii sunt pedepsiți fără proces”


”Am încredere în primarii PNL, deşi ştiu foarte bine ce fac pesediştii, cum sunt toată ziua la uşa lor, cum le promit marea cu sarea, cum încearcă, prin toate mijloacele, să-i convingă să nu facă campanie pentru PNL. Şi vă spun, fraţilor, că şi acolo unde mai cedează câte-un primar, PNL are echipe care pot să facă campanie şi pot să bată PSD-ul. Şi vă mai spun un lucru: nu iert şi nu uit. În bătălie, trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi, deşi au primit încrederea românilor, vor suferi de pe urma trădării lor, pentru că vom câştiga. Sunt convins că toţi veţi intra pe câmpul de luptă şi sunt convins că toţi veţi fi alături de linia întâi care va porni asaltul împotriva ciumei roşii şi fiecare dintre voi va avea parte de gloria acestei victorii uriaşe în care nimeni nu credea în urmă cu doi ani de zile şi în care astăzi credem cu toţi”, a afirmat preşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel