Orban, despre candidații PNL cu probleme: de la ”a fost achitat”, la ”are susținere puternică”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, luni, despre candidații aflați pe listele partidului pentru alegerile parlamentare asupra cărora planează suspiciuni de natură legală sau de nepotism.

„Domnul Voiculescu de la Olt nu se află în situațiile prevăzute în codul de integritate al PNL. El a fost achitat de instanța de fond, instanța de apel a clasat decizia, dar nu din motive care să țină de vinovăția sa și este din nou intrat în instanța de fond”, a spus, luni, Ludovic Orban.

Despre Alin Drăgulin, de la Călărași, Orban a spus că are o susținere puternică: „Este membru al PNL de 20 de ani, este membru activ, care de-a lungul timpului a construit organizații, el a fost președintele organizației de tineret a partidului, a deținut funcții în PNL la nivel național și este un militant serios al PNL. Lista la Călărași am făcut-o după consultarea personală a tuturor primarilor județului, tuturor liderilor importanți ai PNL din Călărași și beneficiază de o susținere foarte puternică pentru candidatură.”

Întrebat, în continuare de Alexandru Popa, de la Brăila, Ludovic Orban a spus despre el, potrivit Mediafax, că este unul dintre cei mai tineri fermieri de succes din județ: „Alexandru Popa, de la Brăila... îl cunosc personal. Este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, are două masterate (...), este la doctorat în anul 1, este căsătorit, are două fete, este, de asemenea, unul dintre cei mai de succes tineri fermieri din județul Brăila și nu văd niciun fel de motiv legat de calitățile domniei sale.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel