Orban, declarație de avere. Palada, nimicitor: Vai de capul nostru!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirel Palada
Mirel Palada
Sociologul Mirel Palada a reacționat după ce Ludovic Orban și-a depus declarație de avere.

”Hai, ca Premierul Romaniei zice ca a trait pina acum dintr-un venit lunar cit salariul minim pe economie. Auzi tu. Ditamai liderul de partid politic cistiga doar decit 30 milioane de lei pe luna, pentru doua persoane, si el, si sotia, care nu are nici alt un venit. Deci 15 milioane pe cap de presedinte de partid. Nici nu stiu care e varianta mai nasoala pentru el.


Daca zici ca doar atita poate, ca mai mult n-a fost in stare sa cistige, va dati seama ce nasol este. Ditamai liberalul care cistiga doar decit 300 de euro pe luna. Pina si gunoierii cistiga mai bine. Sa nu mai zic de zugravi, pietari, strungari, vinzatori, muncitori cu circa si alte profesii liberale. Pai asta vrea sa conduca tara, care nu cistiga nici cit macar unul din piatza de zarzavat? Muie PSD!


Fie, si mai nasol, varianta ailalta, in cazul in care restul de bani si i-a luat la negru. Deci bani la negru, da? Deci cinste si corectitudine, da? Deci asta vrea sa conduca tara, care pe hirtie trece un fleac de suma, iar restul prin mijloace specifice. M#ie PSD!


Vai de capu nostru, daca astia ne sint liderii politici. Ii inteleg pe americani care si-au pus in mod cinstit, fara fatarnicie, un miliardar”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel