Orban abia acum face planul. Solicitări către miniștri, pentru starea de alertă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ludovic Orban a cerut, la începutul ședinței de guvern, ca fiecare minister să trimită propuneri pentru actul normativ legat de trecerea de la starea de urgență la cea de alertă, el precizând că o parte din măsuri vor fi menținute și după 15 mai. 

„Solicit fiecărui minister și fiecărei agenții din coordonarea și subordinea ministelor prezentarea propunerilor pentru actul normativ privitor la trecerea de la starea de urgență la starea de alertă și stabilirea măsurilor pe care le vom prelungi și după finalizarea stării de alertă. De exemplu, cum am discutat cu doamna ministru Alexandru (ministrul Muncii, Violeta Alexandru - n.red.), prelungirea șomajului tehnic pentru companiile care încă sunt sub restricție sau nu își pot porni activitatea, din motive obiective. Sigur, concediul pentru părinți care trebuie prelungit până la finalul anului școlar. Sunt multe alte prevederi care trebuie prelungite și după perioada de urgență", a afirmat, joi seara, Ludovic Orban, conform Mediafax. 

Conform sursei citate, vineri va avea loc avea o întâlnire între Ludovic Orban și toți șefii ministerelor economice pentru a definitiva planul de măsuri ce „va asigura revenirea cât mai rapidă la normalitate și o dezvoltare cât mai rapidă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel