Ludovic Orban a informat miercuri dimineață că „am fost pe punctul de a deschide restaurantele”.
Premierul a precizat că acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza numărului mare de infectări.
„Eram pe punctul de a aproba deschiderea restaurantelor în spatele închise. A crescut evident numărul de infectări și asemenea măsură n-am mai putut s-o luăm. Restaurantele în spațiile închise sunt considerate printre activitățile cu cel mai mare risc epidemiologic. Despre asta este vorba! Eu înțeleg că mulți suferă de pe urma faptului că încă sunt închise, dar deocamdată nu este posibil”, a declarat premierul, precizând că Guvernul a luat măsuri pentru a veni în ajutorul celor afectați.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva