Orban a EXPLODAT la adresa CCR. Petre Lăzăroiu: Din nefericire pentru ei...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Petre Lăzăroiu, fost judecător CCR, a reacţionat, în exclusivitate pentru DC NEWS, după ultimul atac al lui Ludovic Orban la adresa Curţii Constituţionale. 

"În nicio ţară nu s-a întâmplat ce au făcut ei, în primul rând. Aţi văzut în vreo ţară din Europa amenzi atât de mari? Sau poliţişti care inflamează spiritele la faţa locului? Nu. Dar bănuiesc că în alte ţări au fost luate măsuri constituţionale. Dacă ei au găsit de cuviinţă să ia măsuri neconstituţionale, trebuiau să se aştepte şi la revers. Atacul la Curte nu e primul, dar, de-a lungul timpului, toţi cei care au atacat CCR au trebuit să recunoască faptul că s-au înşelat. Unii confundă dorinţa cu putinţa, asta e problema. 

Orice reglementare emisă de Guvern trebuie să fie în concordanţă cu deciziile Curţii Constituţionale. Din nefericire pentru ei, trăiesc şi conduc în Constituţia asta, nu în cea pe care o vor ei. Dacă poporul doreşte modificarea Constituţiei, vom trăi sub imperiul altei reglementări. Deocamdată, nu avem ce face! Când vor modifica Constituţia, cu 70 la sută din voturile românilor, vom putea face şi altceva!", a declarat Petre Lăzăroiu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Orban continuă atacul la adresa CCR: "În nicio ţară nu se întâmplă aşa ceva"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel