Orașul mare în care PSD și PNL candidează pe aceeași listă, dar liberalii au alianță cu USR: Acesta este adevărul. Ne luptăm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Deși PSD și PNL candidează pe aceeași listă, liberalii au păstrat alianța cu USR, într-unul din marile orașe ale României.

Roxana Mînzatu, candidat PSD la PE, și Lucian Pătrașcu, candidat PSD la CJ Brașov, au vorbit, la DCNews TV, despre alianța pe care liberalii o au cu USR.

Lucian Pătrașcu: Primăria Braşov, astăzi, împreună cu Consiliul Judeţean au alianţă. PNL şi USR sunt în alianţă la Consiliul Judeţean.

Bogdan Chirieac: Încă sunt în alianţă?

Lucian Pătrașcu: La Braşov, da.

Roxana Mînzatu: USR are post de vicepreşedinte.

Lucian Pătrașcu: PNL şi USR sunt în alianţă la Consiliul Judeţean, astăzi când discutăm.

Bogdan Chirieac: Păi candidaţi cu PSD-ul pe listă, doamna ministru, şi într-un oraș ca Brașovul, într-un județ ca Brașovul alianța este PNL-USR? Întreb şi eu. Până şi la Sectorul 1, în Bucureşti, s-a rupt alianţa asta.

Lucian Pătrașcu: Din păcate, în politică, se pot cam multe lucruri, dar acesta este adevărul. La municipiu, astăzi când discutăm, avem o alianţă cu PNL, prin care îl susţinem, la Primăria Braşov, pe domnul George Scripcaru, iar la Consiliul Judeţean mă bat cu Adrian Veștea, ne luptăm pentru a câştiga Consiliul Judeţean.

Youtube video image

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF: 41240002

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel