Orange a lansat serviciul de Internet 4G pe telefoanele mobile
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
4g
4g

Clienții Orange pot accesa serviciul de Internet mobil la viteze 4G și pe telefoanele mobile, împreună cu serviciile de voce.   Serviciul  este disponibil în centrul și nordul Bucureștiului, în zona metropolitană din nordul capitalei, în stațiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu și în Poiana Brașov.

Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z și, în curând, HTC One și Samsung Galaxy S IV. Aceste modele sunt totodată compatibile și cu tehnologia HD Voice, disponibilă doar la Orange și care oferă cea mai bună calitate și claritate a sunetului.

 Clienții au acces la serviciul 4G pe telefoanele mobile compatibile împreună cu abonamentele Panteră 39 și Panteră 49. Alături de resursele pentru accesarea internetului prin telefon incluse în aceste abonamente, clienții beneficiază și de prețuri atractive la cumpărarea telefonului. De exemplu, împreună cu abonamentul Panteră 39, prețurile telefoanelor sunt următoarele: Sony Xperia Z – 259 de euro (TVA inclus), LG Optimus G - 189 de euro (TVA inclus) și Nokia Lumia 920 – 249 de euro (TVA inclus).

 Vitezele 4G în rețeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download și 37,5 Mbps pentru upload, ținând cont de resursele de spectru disponibile în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel